تفاوت بین بدهکاری و کلاهبرداری!

تفاوت میان بدهکاری و کلاهبرداری!
فردی ادعا میکند که در یک سایت معمولی اقدام به خرید کالایی نموده و هزینه آن را به حساب شخص واریز کرده و این مساله باعث شده است که شخص شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری مطرح نماید.
بله! همین ادعا باعث میشود که به اشتباه به دادسرا مراجعه نماید و شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری مطرح نماید؛ درحالیکه در اکثر قریب به اتفاق این موارد کلاهبرداری واقع نشده است، بلکه صرفاً به خاطر اینکه فرد سریع اعتماد میکند، فریب دروغ دیگران را خورده و باعث شده است که فرد خیلی راحت مبلغی را به حساب دیگری واریز کند و سپس مدعی شود که به دیگری پول داده که فلان کالا را به او بدهد، ولی سرش را کلاه گذاشته و کالا را به او نداده که هیچ، بلکه او را در تلگرام بلاک کرده و جواب او را هم نمیدهد و در ضمن از کانال هم او را بیرون انداخته است.
خب بزرگواران وقتی سریع اعتماد میکنید و ندانسته به دیگری پول میدهید چه انتظاری از دادسرا و نظام قضایی دارید؟ بهتر بگویم چه انتظاری از مقام قضایی دارید که اقدام به احضار و جلب آن فرد نماید؟
صرف دروغگفتن آن هم بهصورت بسیار متبحرانه جرم نیست. فرد صرفاً دروغگوی ماهر و قهاری است و به نحو احسن میتواند دروغ بگوید. این مساله دال بر کلاهبرداری نیست و کلاً چنین اقدامی کلاهبرداری محسوب نمیشود.
در این موارد میتوانید برای مطالبه وجهتان (تا ۲۰ میلیون تومان) به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید؛ نه اینکه مستقیماً به دادسرای محل وقوع این اتفاق مراجعه و طرح شکایت فرمایید و یا تصور نمایید که جرمی اتفاق افتاده است. بله اگر با اقدامات و مانور متقلبانه همراه باشد، شاید بتوان گفت کلاهبرداری واقع شده است. البته بایستی تمام ارکان و عناصر جرم کلاهبرداری را که در مطلب مربوط به خودش توضیح دادیم داشته باشد.
با ما همراه باشید.
باسلام و احترام. شخصی که سایت طراحی کرده و پس از واریزی وجوه مردم دیگر جوابگو نیست.آیا نمی توان دروغ را که توام با صحنه سازی متقلبانه همان طراحی و گذاشتن کالایک که اصلا وجود ندارد کلاهبرداری حساب کنیم.؟
سلام مخاطب محترم
ایام مبارک باشد
اختلاف نظر هست. حتما از مراجع قانونی پیگیری بفرمایید. برخی کلاهبرداری نمی دانند.
با ما همراه باشید